Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Соціально-трудові відносини в організації облікової діяльності" - Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Cоціально-трудові відносини в організації облікової діяльності є ключовим елементом будь-якої економічної системи тому актуальним питанням для України є дослідження теоретичних засад регулювання соціально-трудових відносин в країнах із розвиненою ринковою економікою. Аналіз досліджень та публікацій. Дослідженням проблематики регулювання соціально-трудових відносин присвячені наукові праці таких вчених як Бутинець Ф.Ф., Грішнова О.В, Ільїч Л.М, Колот А.М., Сичова В.В. та інші. Однак не зважаючи на велику кількість наукових вкладень, ця тема залишається актуальною та потребує подальших досліджень. Дані Методичні вказівки до виконання самостійної індивідуальної аналітичної дослідницької роботи (доповіді) є частиною Методичних вказівок з самостійного вивчення дисципліни «Соціально-трудові відносини в організації облікової діяльності».
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; трудові відносини; ринок праці; сутність соціального партнерства; безробіття; аудит; міжнародна трудова міграція