Від чого залежить швидкість метаболізму? - Чернявська, І. В.; Храпов, С. Б.; Храпова, О. І. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Проаналізовано основні фактори негативного впливу на швидкість метаболізму організму людини, що призводять до виникнення такого захворювання як ожиріння.
Keywords: організм людини; швидкість метаболізму; виникнення захворювання; ожиріння; обмін речовин; лептин; негативний вплив; ендоканабіноїдна система; самоконтроль