Огляд і аналіз розчеплювачів автоматичних вимикачів - Вишневський, Андрій Євгенович; Грищук, Юрій Степанович (НТУ "ХПІ", 2009)
Проведено огляд і аналіз конструкцій розчеплювачів автоматичних вимикачів. Розглянуто основні недоліки існуючих конструкцій розчеплювачів та визначено шляхи покращення техніко-економічних характеристик розчеплювачів автоматичних вимикачів.

A review and an analysis of releasers designs in automatic switches are made. The basic lacks of existing designs are considered and ways of improvement of technical and economic characteristics in the releasers are defined.
The review and analysis of releasers in automatic switches
Keywords: енерговитрати; діагностика вимикача; перепрограмування; мікроконтролер; circuit breaker; testing; control system