Навчальна програма з дисципліни "Архітектура комп'ютерів. Комп'ютерна схемотехніка" - (:unkn) unknown (НТУ "ХПІ", 2008)
Метою вивчення дисципліни є придбання студентами знань про принципи побудови і використання схемотехніки сучасних ЕОМ, комплексів і систем; основ організації ЕОМ і систем, підсистем ЕОМ, їх взаємодії між собою, придбання знань і навичок, необхідних для професійної діяльності.
Keywords: модульна контрольна робота; схема мікропроцесора; КЕШ-пам’ять; оперативна пам’ять