До питання дослідження комбінованих сільськогосподарських агрегатів довільних структур - Антощенков, Р. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі запропонована методологія дослідження комбінованих грунтообробно-посівних сільськогосподарських агрегатів довільних структур.

Research methodology combined cultivating, planting, aggregate of arbitrary structures are presented in this article.
Keywords: ґрунтообробно-посівні агрегати; лінійна модель; динамічна модель; combined unit; mathematical model; block diagram