Аналіз умов роботи та методів підвищення зносостійкості робочих органів ґрунтообробних машин (огляд) - Лузан, Сергій Олексійович; Петренко, Д. М.; Михєєв, Ю. Р. (My University, 2018)
Виконано огляд науково-технічної літератури з проблеми підвищення зносостійкості відновлюваних в процесі ремонту робочих органів грунтово-обробних машин. Обґрунтовано перспективність застосування для відновлення деталей наплавленням і газотермічними методами напилення композиційних матеріалів, отриманих із застосуванням СВС-процесу.

A review of the scientific and technical literature on the problem of increasing the wear resistance of the soil-processing machines that are restored during the repair process has been carried out. The prospects of application for the restoration of parts by welding and gas-thermal spraying methods of composite materials obtained using the SHS process are substantiated.
Аnalysis of the conditions of work and methods of preserving the resistance of working bodies of soil processing machines (review)
Keywords: композиційні матеріали; машинобудування; знос; сільськогосподарське виробництво; культиватори; composite material; components; working body; performance