Theoretical background of alkaline-free tin content coatings on ceramics in the system RO–SnO₂–Al₂O₃–SiO₂ - Lisachuk, G. V.; Fedorenko, Olena; Pitak, Oleg; Bilostotska, L. O.; Trusova, Yu. D.; Pavlova, Lyudmila; Dajneko, Kateryna (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Theoretical calculations in the oxides systems RO–SnO₂–Al₂O₃–SiO₂, where RO–CaO, ZnO and BaO, have been done. Their structure has been established; eutectic and geometer-topological characteristics have been calculated. The process of the conodes adjustment at 1100 K has been revealed.

Проведено теоретичні розрахунки в системах оксидів RO–SnO₂–Al₂O₃–SiO₂ , де RO–СаО, ZnO та ВаO, встановлена їх будова, розраховані евтектики та геометро-топологічні характеристики. В залежності від перебудови конод за температури 1100 К виявлено можливості застосування складів композицій в різних технологіях.
Теоретичні основи безлужних олововмісних покриттів по кераміці в системі RO–SnO₂–Al₂O₃–SiO₂
Keywords: systems; eutectic; geometer-topological characteristics; conodes adjustment; система; евтектика; геометро-топологічні характеристики; перебудова конод