Бізнес-планування в електронній комерції - Кучіна, Світлана Едуардівна; Долина, Ірина Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У роботі розглядаються особливості бізнес-планування у сфері електронної комерції в умовах цифрової трансформації економіки. Акцент зроблено на специфіці e-commerce стартапів, зокрема створенні MVP, використанні цифрових маркетингових інструментів, фінансовому плануванні та автоматизації процесів. Підкреслено важливість гнучкого, аналітично обґрунтованого підходу до планування, орієнтації на ключові бізнес-метрики та швидкої адаптації до змін ринку. Бізнес-план в e-commerce виступає стратегічним інструментом для забезпечення життєздатності й масштабованості проєкту.
Keywords: цифрова трансформація; бізнес-планування; е-комерція (електронна комерція); інтернет-бізнес; стартап; технологічність; клієнтоорієнтованість