Адміністративні витрати на підприємстві: сутність та підходи до управління - Петрова, Ірина Андріївна; Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Адміністративні витрати безпосередньо не пов'язані з виробничою діяльністю підприємства, але вони значно впливають на його стан та фінансові результати. Зниження адміністративних витрат, що призводить до збільшення операційного прибутку, – одне з ключових завдань в розробці управлінських стратегій суб'єкта господарювання.
Keywords: витрати; управління; облік; фінансові результати