Особливості діджиталізації виробничих процесів - Кобєлєв, Іван Валерійович (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
Впровадження технологій, таких як IoT, автоматизація, великі дані та цифрові двійники, дозволяє оптимізувати виробництво, зробити його більш гнучким і адаптивним до змін ринку.
Keywords: виробничі процеси; діджиталізація; цифрові технології; аналіз великих даних; віртуальна реальність; доповнена реальність