Формування знань з фізичної культури у студентів спеціальної медичної групи - Афанас'єва, О. М.; Юрченко, Вікторія Борисівна; Недбайло, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Виявлено рівень обізнаності серед студентів спеціальної медичної групи щодо фізичної культури, розроблені та експериментально перевірені педагогіч-ні умови формування знань у цій області. Надані необхідні рекомендації щодо подальшого підвищення рівня знань з фізичної культури для викладачів та студентів спеціальної медичної групи 1 –3 курсу навчання.
Keywords: фізична культура; студент; фізичне виховання; спеціальна медична група; саморозвиток; обізнаність