Математичні моделі для обрахунку часу доставки керуючих сигналів в сучасних інтелектуальних мережах - Поліновський, В. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі досліджено та побудовано математичні моделі для визначення оптимального часу доставки керуючих сигналів у транспортній системі комутації пакетів. Ці теоретичні основи є дуже актуальним для ефективної роботи модулів керування інтелектуальними мережами та в цілому нормальної роботи сучасних інтелектуальних мереж, для яких особливого значення набуває визначення часу доставки керуючих сигналів

In work and built mathematical models to determine the optimal time of delivery of control signals in transport system packet switching. These theoretical foundations are very important for effective control of modules and intelligent networks in general, normal operation of advanced intelligent network for which extraordinary significance in the timing control signals
Keywords: мережі комп'ютерів; гібридні мережі; комутація пакетів; модуль керування; mathematical model; calculation time; delivery of signals; control signals; intelligent networks; hybrid networks; packet switching