Енергоефективність та енергетична безпека електроенергетичних систем (EEES-2020) - (:unkn) unknown (ТОВ "Друкарня Мадрид", 2020)
До збірника включені наукові доповіді учасників конференції "Енергоефективність та енергетична безпека електроенергетичних систем (EEES-2020)".
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; енергоефективність; енергетична безпека; електроенергетичні системи