Выбор и обоснование параметров электромеханических узлов системы непосредственного впрыскивания бензина автомобильного двигателя - Пойда, Анатолий Николаевич; Сивых, Дмитрий Георгиевич; Карсекин, Р. Н. (НТУ "ХПИ", 2011)
В статті розглянута розроблена математична модель, яка дозволяє виконувати електроконструктивний розрахунок електромеханічних вузлів системи безпосереднього впорскування бензину, в тому числі електромагнітного привода прямої дії електрокерованою форсункою с урахуванням гідродинамічних процесів в системі.

In article is considered designed mathematical model, allowing execute electroconstructive calculation of the electromechanic nodes of the system direct supply benzine, including electromagnetic drive first-motion electrooperated injectors with provision for hydrodynamic of the processes in system.
Keywords: бензиновый двигатель; непосредственный впрыск; система топливоподачи; ферромагнитный магнитопровод; электромагнитная форсунка