Стратегія інноваційного розвитку освіти в реалізації "Українського прориву" - Бубенко, І. В.; Пантелєєв, Михайло Сергійович (Хмельницький національний університет, 2008)
Проаналізовано проблеми розвитку освіти у контексті інтенсивного входження України до європейського освітнього простору.
Keywords: освітні послуги; вища освіта; освітній простір; професійна підготовка