Управління нетехнологічними інтелектуальними активами підприємства на засадах рефлексивно-вартісного підходу - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Діхтенко, Олександр Олександрович (My University, 2023)
Доведено, що нестабільний стан вітчизняної економіки та низький рівень конкурентоспроможності українських товарів та послуг визначають необхідність формування нової і інтелектуально-інноваційної політики підприємств. Тому в дослідженні проблем інноваційного розвитку вітчизняних підприємств слід насамперед застосовувати нетрадиційні підходи, одним з яких є рефлексивно-вартісний.
Keywords: рефлексивно-вартісний підхід; інтелектуальна власність; малий бізнес; венчурне підприємництво