Стратегічні аспекти асортиментної політики вітчизняних підприємств - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2009)
Проаналізовано перспективність стратегічних бізнес-одиниць підприємства з точки зору удосконалення асортиментної політики, наведено методичний інструментарій аналізу перспективності стратегічних бізнес-одиниць підприємства.
Keywords: асортимент продукції; стратегічне управління; асортиментна політика підприємства