Розробка нагрівача для інтенсифікації припливу сланцевого газу - Северин, О. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
В роботі розроблено конструкцію свердловинного газового нагрівача для видобутку сланцевого газу. Даний нагрівач в поєднанні з іншим обладнанням дозволяє обмежене використання процесу гідророзриву пласта.

The paper describes the design for a gas heater drill shale gas. This heating in connection with other equipment allows limited use hydro fracking formation process.
Keywords: нагрівач; конструкція; гідравлічний розрив пласта; свердловина; shale gas; heating; construction; hydraulic fracturing