Оцінка потенціалу трансформації свердловин Єфремівського родовища в геотермальний фонд - Михайленко, А. А. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, 2023)
Метою даної роботи є оцінка перспектив вилучення геотермальної енергії з продуктивного покладу Єфремівського родовища, кількісна оцінка теплопродуктивності обраної високодебітної свердловини в одиницях видобування природного газу, прогноз адаптації технологічної схеми процесу вилучення геотермальної енергії з розкритого масивного покладу.
Keywords: геотермальна енергія; переведення свердловин; енергетичний потенціал; геотермальні резерви нафтогазових покладів; Єфремівське газоконденсатне родовище