Еколого-економічна ефективність водоохоронних заходів при впровадженні флотації на гірничо-збагачувальному комбінаті - Василенко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Наведена послідовність здійснення аналізу еколого–економічної ефективності водоохоронних заходів при впровадженні флотаційного дозбагачення на ГЗК. Обґрунтовано зміст та порядок розрахунку показників екологічного ефекту, витрат і ефективності у задачі, що розглядається.

The sequence analysis of the environmental and economic benefits of water conservation measures in the implementation of the flotation beneficiation processing plant. Justified by the content and procedure of calculating the environmental impact, costs and effectiveness in this problem.
Keywords: флотаційна доводка; екологічний ефект; витрати; flotation finishing; ecologically effects; cost; environmental efficiency; economic efficiency