Контроль неоднородности свойств порошковых материалов по результатам акустических измерений - Безымянный, Ю. Г.; Богдан, Г. А.; Евко, И. Г.; Иванюк, Н. А.; Козирацкий, Е. А. (НТУ "ХПИ", 2011)
Робота присвячена дослідженню за допомогою вимірювання швидкості поширення пружної хвилі нерівномірності розподілу властивостей у зразках порошкових матеріалів, одержуваних з різних по складу порошків, за різними технологіями і які мають різні комплекси фізико-механічних властивостей.

The present paper is devoted to investigations of inhomogeneity in distribution of properties of powder material samples that were produced from different powder compositions, by different technologies and possess different complexes physical and chemical properties. The investigations have been performed by measuring velocities of elastic wave propagation.
Keywords: порошковая металлургия; порошковый материал; свойства порошковых материалов; упругая волна; модуль упругости