Сутність трансферу інноваційних технологій в туризмі - Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович; Грідіна, Аліна Олегівна (ТОВ "Планета-Прінт", 2021)
Доведено, що комерціалізація ресурсів більш пов'язана з оптимізацією оперативної і фінансової сфери діяльності туристичного підприємства. Тому, ці види комерціалізації туристичних технологій (проектна та реальна її форми) до інноваційної діяльності мають опосередковане відношення.
Keywords: туристичний бізнес; інноваційна діяльність; комерціалізація; інтелектуальна власність