Сучасна зброя, що заснована на нових фізичних принципах - Хабоша, Сергій Миколайович; Табуненко, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано необхідність вивчення впливу на людину нових нетрадиційних видів зброї ураження.

The necessity of studying the impact on humans of new non-traditional types of weapons of destruction is substantiated.
Modern weapons based on new physical principles
Keywords: зброя на нових фізичних принципах; біологічний вплив; електромагнітні випромінювання; weapons on new physical principles; biological effects; electromagnetic radiation