Стеклообразование и свойства стекол в системе Li₂O – Li₂WO₄ – B₂O₃ - Голеус, Виктор Иванович; Носенко, А. В.; Карасик, А. О.; Маховская, И. А. (НТУ "ХПИ", 2009)
Досліджено склоутворення в багатолітієвій області системи Li₂O – Li₂WO₄ – B₂O₃. Встановлено взаємозв'язок щільності і теплового розширення досліджених стекол з їх хімічним складом.

Glass forming in multilithium area of the system Li₂O – Li₂WO₄ – B₂O₃ is investigated. The interrelation between properties of glasses (density, thermal expansion) and their chemical composition are established.
Keywords: химия; химические источники тока; солевые добавки; оптическая спектроскопия; полимеризация вольфрамокислородных полиэдров; электрическая проводимость стекол; вольфрамат лития; оксид лития