Романова, З. М.Косоголова, Л. О.Арутюнян, Тетяна Володимирівна2017-04-132017-04-132015Романова З. М. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / З. М. Романова, Л. О. Косоголова, Т. В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2015. – № 1. – С. 85-91.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/28563В работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкурентоспособности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья.The paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries.ukводно-спиртові екстрактихімічний складглюкозо-фруктозний сиропГФСморскупажОсобливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировиниFeatures of technology soft drinks with the use of wild berriesArticle