Контрольні завдання до курсу "Українська мова за професійним спрямуванням" - Пенькова, Елла Георгіївна; Дяченко, Олена Валеріївна (НТУ "ХПІ", 2013)
Студенти знайомляться з особливостями наукового стилю мовлення, розвивають навички роботи з науковими текстами (складання професійних наукових документів), вдосконалюють і поглибшують знання норм сучасної української літературної мови
Keywords: зразки документів; науковий текст; планування наукового джерела; питальний план; тезовий план; називний план; інформативний реферат; анотація; термінознавство; категорії термінознавства; елементи словобудування