Реклама в міжнародному маркетингу - Новік, Ірина Олексіївна; Горбель, Ольга Миколаївна; Долуда, Марина Євгеніївна; Бріль, Діана Олександрівна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020)
Доведено, що здійснення реклами на зовнішніх ринках є однією з найбільш складних проблем реалізації міжнародного маркетингу. Це обумовлено тим, що є значні відмінності між окремими країнами, які суттєво впливають на можливості здійснення рекламної діяльності.
Keywords: управлінські рішення; ефективність; підприємства; стандартний бренд