Некоторые направления экспериментальных исследований процесса грохочения агломерата - Вишневский, Д. А.; Левченко, Э. П. (НТУ "ХПИ", 2006)
Приведена методика вивчення технологічного процесу грохочення агломерату на засаді фізичної моделі грохоту за допомогою активного багатофакторного експерименту.

The technique of studying of technological process of division of agglomerate is resulted on the basis of physical model of a roar with the help of active multifactorial experiment.
Keywords: товарный агломерат; коэффициент регрессии; критерий Стьюдента; дисперсия; эксперимент