Використання дифракційно відбивного покриття для безпеки функціонування пунктів управління - Коломійцев, Олексій Володимирович; Катунін, А. М.; Пустоваров, Володимир Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
В доповіді розкрито сутність дифракційно відбивного покриття, яка полягає у наступному у тому, що при підсвічуванні ПУ лазерною станцією підсвічування цілей система попередження визначає напрям на станцію.
Keywords: високоточна зброя; напівактивне лазерне наведення; оптичні перешкоди; радіус ураження боєприпасів