Методичні вказівки до лабораторної роботи "Досліждення масообмінних закономірностей гетерогенно-каталітичних процесів" з курсу "Загальна хімічна технологія". - Краснокутський, Євген Володимирович; Горбунов, Костянтин Олександрович; Гапонова, Олена Олександрівна; Миронов, Антон Миколайович; Ільченко, Марія Володимирівна; Биканов, Сергій Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Теплообмінні апарати різних конструкцій широко застосовують у хімічній, нафтохімічній, харчовій та інших галузях промисловості.
Keywords: гетерогенно-каталітичні хімічні реакції; хімічне перетворення; дифузія продуктів