Дослідження процесу транспортування постраждалого по горизонтальній поверхні через водну перешкоду - Пєхов, Д. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Проведено дослідження процесу транспортування постраждалого по горизонтальній поверхні через водну перешкоду.

A study of the process of transporting a victim on a horizontal surface through a water obstacle was conducted.
Study of the process of transportation of the injured on a horizontal surface through a water obstacle
Keywords: водна перешкода; рятування постраждалого; water obstacle; rescuing the victim