Пінч-аналіз процесу ректифікації суміші фурфурол-вода - Ульєв, Леонід Михайлович; Гарєв, Андрій Олегович; Миронов, Антон Миколайович (НТУ "ХПІ", 2013)
Завдання цієї роботи – провести теплову інтеграцію вихідної схеми шляхом побудови складових кривих і сіткової діаграми процесу, що розглядається, а також скласти нову модифіковану схему процесу ректифікації частково розчинної азеотропної суміші з необхідним теплообмінним обладнанням та засобами автоматизації.

The aims of this work are: to make heat integration of initial scheme using building composite curves and grid diagram of the considered process and to make new modify scheme of the rectification partly soluble aseotropic mixture process with all necessary heat-exchanging equipment and automation facilities.
Keywords: ентальпія; діаграма сіткова; інтервал температурний; інтеграція теплова; rectification; enthalpy; pinch-analysis; composite curves; grid diagram; interval of temperatures