Бухкало, Світлана Іванівна2022-10-132022-10-132021Бухкало С. І. Комплексні системи викладання дисципліни технологія харчових та хімічних виробництв як складова розвитку ассоціацій EFCE та CFE-UA / С. І. Бухкало // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 285-291.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58451ukхарчова промисловістьхімічні виробництвапідготовка фахівцівпідготовка спеціалістівболонська система навчаннянаукові дослідженнянаукові розробкинаукові дослідженнянавчання студентіввища освітаКомплексні системи викладання дисципліни технологія харчових та хімічних виробництв як складова розвитку ассоціацій EFCE та CFE-UAArticle