Сікєтіна, Наталія ГеннадіївнаЛоктіонова, О. С.2018-03-212018-03-212017Сікєтіна Н. Г. Моделювання обсягу реалізації в сфері громадського харчування / Н. Г. Сікєтіна, О. С. Локтіонова // Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2017" : тр. 13-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 6-8 грудня 2017 р. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 56-57.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35197При діяльності малих підприємств за умов конкурентного середовища адаптація до швидких змін вимагає прийняття ефективних оперативних та перспективних управлінських рішень. Оскільки в процесі функціонування підприємства має місце відставання величин реально отриманих показників від бажаних, існує не тільки необхідність реагування на зміни зовнішнього середовища підприємства, а також їхнього передбачення.ukпідприємствопрогнозуправлінські рішеняконкурентне середовищеплануванняметод екстраполяції трендухарчуванняпродукціяМоделювання обсягу реалізації в сфері громадського харчуванняThesishttps://orcid.org/0000-0003-2452-1997