Одарченко, Д. М.Бабіч, А. О.Одарченко, М. С.Штих, С. В.2015-01-192015-01-192012Використання кріоскопічних характеристик для ідентифікації культивованих грибів / Д. М. Одарченко [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 68 (974). – С. 188-190.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/11880Теоретичними та практичними дослідженнями визначено можливість використання кріоскопічних характеристик, визначених за другим законом Рауля, для ідентифікації культивованих грибів (глива, печериці, шиитаке) під час проведення експертизи їх якостіBy theoretical and practical research was determined the using of cryoscopic characteristics defined by the second law of Raul, for identification of cultivated mushrooms (oyster, mushrooms, shiitake) during the quality expertiseukгрибівництводругий закон Раулягрибна плазмазаморожуванняcultivated mushrooms2-nd law of Raulcryoscopic characteristicsmushrooms plasmafreezingВикористання кріоскопічних характеристик для ідентифікації культивованих грибівArticle