Використання кріоскопічних характеристик для ідентифікації культивованих грибів - Одарченко, Д. М.; Бабіч, А. О.; Одарченко, М. С.; Штих, С. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
Теоретичними та практичними дослідженнями визначено можливість використання кріоскопічних характеристик, визначених за другим законом Рауля, для ідентифікації культивованих грибів (глива, печериці, шиитаке) під час проведення експертизи їх якості

By theoretical and practical research was determined the using of cryoscopic characteristics defined by the second law of Raul, for identification of cultivated mushrooms (oyster, mushrooms, shiitake) during the quality expertise
Keywords: грибівництво; другий закон Рауля; грибна плазма; заморожування; cultivated mushrooms; 2-nd law of Raul; cryoscopic characteristics; mushrooms plasma; freezing