Наукові основи отримання гібридних полімерних матеріалів модифікованих гуміновими речовинами бурого вугілля - Лебедєв, Володимир Володимирович; Мірошниченко, Денис Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У монографії наведено результати виконаних досліджень щодо визначення процесів отримання гібридних полімерних матеріалів з використанням гумінових речовин бурого вугілля.
Keywords: монографія; хімічні технології; буре вугілля; гумінові речовини; методи отримання гібридних біодеградабельних матеріалів; кислоти