Моделювання тепло- і масообмінних процесів у фільтрі твердих частинок дизеля. Частина 1: модернізація конструкції фільтра та доповнення бази даних по властивостям пористого тіла - Кондратенко, Олександр Миколайович; Строков, Олександр Петрович; Авраменко, Андрій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі наводиться обґрунтування модернізації конструкції фільтра твердих частинок дизеля. Виконано доповнення бази даних програмного комплексу Cosmos-FloWorks по властивостям пористого тіла, із використанням експериментальних даних, що отримані на оригінальному безмоторному стенді.
Keywords: дизелі; тіло пористе; теплообмінні процеси; фільтр твердих частинок; з'єднувальна пластина; касета