Дослідження вторинного автомобільного ринку України: динаміка та перспективи - Романчик, Тетяна Володимирівна (Донецький економіко-гуманітарний інститут, 2011)
В межах статті проведено аналіз тенденцій розвитку вторинного автомобільного ринку України як фактору впливу на забезпеченість населення України автотранспортними засобами та формування попиту на продукцію вітчизняних виробників.
Keywords: автомобільний ринок; вторинний ринок; вітчизняні автомобілі