Задача розподілу інвестицій в динамічному програмуванні - Білоцерківський, Олександр Борисович (НТУ "ХПІ", 2010)
Наведено теоретичні відомості про динамічне програмування: поняття, вимоги до задач. Сформульовано принцип оптимальності Беллмана та вимоги, коли цей принцип правильний. Розглянуто загальну постановку задачі розподілу інвестицій та зауваження до її використання.
Keywords: задача розподілу інвестицій; динамічне програмування; принцип оптимальності Беллмана; вимоги принципу Беллмана; інвестиції