Наукова складова професійної підготовки фахівців - Харченко, Алла Олександрівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто роль наукової складової професійної підготовки фахівців у вищих навчальних закладах. Проаналізовано основні передумови забезпечення належного її рівня. Показано значення посилення наукового рівня професійної освіти для самого фахівця і для суспільства

The role of scientific making professional preparation of specialists in higher educational establishments is considered. Pre-conditions of providing of the proper its level are analyzed. The value of strengthening of scientific level of trade education for a specialist and for the society is shown
Scientific constituent of professional preparation of specialists
Keywords: світова система освіти; педагогічна теорія; навчально-виховний процес; філософія освіти; професійна компетентність; педагогічна майстерність