Наукові семінари пам'яті Бориса Євгеновича Патона - Крахмальов, Олександр Вікторович; Латинін, Юрій Михайлович; Ситников, Павло Андрійович (Інститут електрозварювання ім. Євгена Патона НАН України, 2021)
Наприкінці 2020 р. в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбулася серія наукових семінарів «Патонівська школа та науково-технічний прогрес», присвячених пам’яті видатного вченого в галузі зварювання та матеріалознавства, відомого організатора науки, багаторічного президента Національної академії наук України, директора Інституту електрозварювання НАН України – Бориса Євгеновича Патона.
Keywords: навчальний процес; професійно-технічна освіта; вищі навчальні заклади; видатні вчені; зварювання; матеріалознавство; науково-технічний прогрес; Патонівська школа