Особливості господарювання машинобудівних підприємств Харківського регіону як основа для їх ефективного функціонування та стратегічного розвитку - Побережна, Наталія Миколаївна; Побережний, Роман Олегович (НТУ "ХПІ", 2013)
Пропонується огляд сучасного стану машинобудівних підприємств Харківського регіону. Визначено основні тенденцій їх функціонування та стратегічного розвитку.

An overview of the current state of engineering companies in Kharkiv region. The main trends of their operations and strategic development.
Keywords: потенціал виробничий; інновації; інвестиції; кадри трудові; стан фінансовий; розвиток стратегічний; прибутковість; potential; innovation; investment; labor; personnel; financial performance; strategic growth; profitability