Прогнозування розмірів зони хімічного ураження за допомогою пакету математичних програм MAPLE - Кустов, М. В.; Мельниченко, А. С. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Проведено прогнозування розмірів зони хімічного ураження за допомогою пакету математичних програм MAPLE.

The prediction of the solution of chemical transformation for the help of the package of mathematical programs MAPLE is carried out.
Forecasting the sizes of the chemical damage zone using the MAPLE package of mathematical programs
Keywords: прогнозування; MAPLE; prognostication