Економіка підприємства - Кучіна, Світлана Едуардівна; Майстро, Руслана Григорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Конспект лекцій з дисципліни «Економіка підприємства» розроблено згідно освітньо-наукових програм спеціальностей 051 Економіка, 292 Міжнародні економічні відносини, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок. Дисципліна «Економіка підприємства» розглядає сутність концептуальних основ економіки підприємств, за допомогою яких можна розробити стратегію підприємства, оцінити інвестиційну привабливість підприємства та прийняти рішення щодо управління його поточною діяльністю. Основний акцент зроблено на здобуття студентами практичних навичок у прийнятті науково обґрунтованих господарсько-управлінських рішень в умовах ринкової економіки.
Keywords: конспект лекцій; економіка підприємства; економіка; маркетинг; управлінські рішення