Визначення впливу поздовжніх коливань турбогенераторів на їх надійність - Шевченко, Валентина Володимирівна (Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2019)
Запропоновано в якості фактора, що визначає надійність енергозабезпечення споживачів промислових і аграрних підприємств, використовувати надійність роботи турбогенераторів електростанцій.

It is proposed to use the reliability of operation of turbo generators in power plants as a factor determining the reliability of energy supply to consumers of industrial and agricultural enterprises.
Determination of the influence of turbogenerators longitudinal oscillations on their reliability
Keywords: турбогенератори; вібрації; резонанс; поздовжні коливання; надійність