Оцінка рівня фінансового ризику корпорації - Посохов, Ігор Михайлович (Житомирський державний технологічний університет, 2013)
An approach to the evaluation of the financial risks of the corporation, based on the hierarchical structure formation integral indicator of the financial condition of the corporation and the appropriate level of risk.
Keywords: стан фінансовий; показник інтегральний; структура ієрархічна; стабільність фінансова; капітал оборотний; заборгованість дебіторська; ліквідність поточна; рентабельність