Методичні вказівки до проведення тестового контролю знань з вищої математики за темою "Диференціальне числення функції однієї змінної" - Гайдаш, Аліна Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Представлені методичні вказівки є продовженням серії методичних видань, започаткованої на кафедрі вищої математики НТУ "ХПІ" та присвяченої тестуванню студентів з різних розділів курсу математики. Методичні вказівки включають тестові завдання з теми "Диференційне числення однієї змінної". Для успішного засвоєння цієї теми студенти повинні вивчити таблицю похідних, знати правило диференціювання, похідні і диференціали вищих порядків, правило Лопіталя, монотонність функції, екстремуми функції, опуклість графіка функції, рівняння дотичної та нормалі, а також властивості функцій. Тестові завдання присвячені перевірці таких навичок та умінь. У збірці запропоновано 50 варіантів, кожний з яких складається з 10 завдань. Видання адресоване викладачам вищої математики НТУ "ХПІ", а також може бути використане для самостійної роботи студентів при підготовці до контрольної роботи з даної теми.
Keywords: методичні вказівки; вища математика; тестування; тестові завдання; диференціювання; функції; викладач; студент