Робоча програма навчальної дисципліни "Безпека банківських систем" - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Безпека банківських систем" – оволодіння студентами комплексом знань в області захисту банківських інформаційних ресурсів, системами й методами визначення захищеності програмних продуктів в автоматизованих банківських системах, набуття на основі цих знань практичних навичок і теоретичних знань, необхідних для творчого підходу в питанні сучасного та в майбутньому оперативного захисту контуру бізнес-процесів в організаціях банківського сектору.
Keywords: автоматизовані банківські системи; захист банківських інформаційних ресурсів; захищеність програмних продуктів; кібербезпека; інформаційна безпека банку