Переклад англомовних текстів у галузі інформаційних банківських технологій - Бадан, Антоніна Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2013)
У навчальному посібнику використано оригінальний англомовний матеріал у галузі інформаційних банківських технологій. Висвітлено англомовну термінологію у вказаній галузі і подано зразки англомовних слів та виразів, що необхідні для подальшої роботи під час виконання вправ. Зручний до використання двомовний англо-український словник, що охоплює усі модулі, розташований у кінці книги. Система вправ є циклічною для кожного модуля і призначена для автоматичного засвоєння вміння перекладу слів та виразів, а також для навчання кваліфікованого англо-українського перекладу банківських текстів, що пов'язані з використанням інформаційних технологій. Для студентів перекладацьких відділів та фахівців з перекладу у галузі економіки та комп'ютерних технологій.

The manual is built on the authentic material in English in the field of information banking technologies. It highlights the English terminology in the above field and gives examples of English words and phrases necessary for further mastering while doing the exercises. The Ukrainian-English glossary which is conveniently set at the end of the manual comprises all the modules given. The system of exercises is of a cyclic character for each module and intended for working up automatic skills of translating words and phrases, as well as for training qualified English-Ukrainian translation of banking texts based on information terminology. Compiled for translation students and experts in economic and computer-aided technologies translation.
Keywords: інформаційні банківські технології; термінологія; банківська система; інтернет-банкінг; мобільний банкінг; кіберг загрози; банківська документація; management information system; online banking; mobile banking; missed opportunity; internet banking risks; identity control; unseen cyber-threats; bank documentation