Перспективи та переваги розвитку пішохідного туризму - Косенко, Руслана Андріївна; Матросова, Вікторія Олександрівна (Державний біотехнологічний університет, 2024)
В доповіді доведено, що пішохідний туризм пропонує можливість не тільки насолоджуватися красою природи, але й збагачувати свій досвід, займаючись фізичною активністю та взаємодіючи з природним середовищем. Пішохідний туризм є популярним не лише серед природолюбів та активних людей, але й серед тих, хто шукає спосіб втечі від швидкого темпу життя та насолоди природою в спокійному ритмі.
Keywords: туризм; пішохідний туризм; особливості; переваги; недоліки; ефективність; види туризму